Privacybeleid

De regels voor de omgang met persoonsgegevens zijn vastgelegd in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).
Hierin is vastgelegd dat persoonsgegevens op een zorgvuldige wijze verwerkt moet worden.
Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), zijn wij verplicht om een privacyverklaring te schrijven waarin wij uitleg geven over de verzamelde gegevens.

Onze contactgegevens

Adventuretrail.nl

info@adventuretrail.nl of via social media FacebookInstagram en YouTube.

 

Persoonsgegevens verzamelen.

Wij ontvangen persoonsgegevens van lezers via Google Analytics.
Met Google Analytics kunnen wij, onder andere, bijhouden welke doelgroep onze website het meest bekijkt en via welk medium lezers op onze website terecht zijn gekomen. Deze informatie gebruiken wij om onze website te optimaliseren.

Google Analytics verkrijgt deze informatie via jouw IP-adres, maar heeft geen toestemming om jouw gegevens te delen met derden. 
Er worden geregeld database backups gemaakt van onze site, deze worden opgeslagen voor 30 dagen.
De privacyverklaring van onze hosting vind je 
hier.

Cookies

Wij maken gebruik van cookies om informatie over het gebruik van de website te verzamelen, om de website te kunnen blijven optimaliseren.

Via Google Analytics 
Deze cookies zorgen dat wij het gedrag van onze bezoekers in kaart kunnen brengen.
Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken.
Wij hebben Google geen toestemming gegeven om informatie te gebruiken voor andere diensten. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je 
hier vinden.

 

Rechten

Als je adventuretrail.nl bezoekt geef je toestemming om jouw gegevens te gebruiken.
Je kunt een verzoek indienen tot inzage, correctie, verwijdering, overdraging van je persoonsgegevens of het intrekken van je toestemming.
Neem hierover contact op via; 
info@adventuretrail.nl

 

Mocht je het niet eens zijn met de manier waarop wij met persoonlijke gegevens omgaan, heb je de mogelijkheid om een klacht in te dienen.
Dit kun je doen via; 
autoriteitpersoonsgegevens.nl

Heb je een vraag?
Chat met ons